Fantastiska konserter!!

3 av veckans 4 konserter är genomförda och i skrivande stund är Johan Stengårds Storband på ingång.
Det har varit fantastiska konserter med både laddade artister, publik och personal. Det är alltid tacksamt att ha vädret på sin sida när man jobbar med utomhusevenemang, tänk om det regnat!

Konceptet med BBQ innan konsert känns helrätt och verkar uppskattas av våra gäster. Placeringen av scenen är också bra och skapar en intim miljö där man verkligen känner sig som ett med artisten. När en fullsatt publik sjunger så de överröstar artisten får man både ståpäls och en tår i ögat.

Det finns fortfarande biljetter kvar till kvällens konsert och de köps på plats från kl 18 då vi öppnar. Kl 20 spelar orkestern. Väl mött!

Bengan tvingas ställa in

Pga sjukdom så tvingas Bengan Jansson att ställa in sin sommarturné. Köpta biljetter återlöses eller kan nyttjas vid Östen med restens konsert den 15/8. Vänligen kontakta oss på mail: bjorn@vasterasofficersmass.se

4 Konserter denna vecka!!

Västerås största och mest omfattande satsning på levande musik sommartid pågår för fullt just nu på Hässlö. Denna vecka presenterar vi 4 konserter.

  • Onsdag 21/7. Allsång på riktigt med Raymond Björling, band och gästartisterna Mads Clausen och Leif Åhman.
  • Fredag 23/7. Sky High med Clas Yngström
  • Lördag 24/7. Thomas Di Leva. En man och en gitarr
  • Söndag 25/7. Johan Stengård Big band featuring Patrik Lundström – lead vocals.

Ta tillfället i akt att gästa våra fantastiska konserter. Ät en bit mat innan och ta en lokalproducerad öl eller läsk eller njut av ett glas vin tillsammans med goda vänner.

 

Allsång & Rockabilly i veckan!

2 konserter denna vecka!

Onsdag 14/7. Allsång på Riktigt. Dans på Brännö Brygga, Kostervalsen, Rosa på Bal, Ta mig till havet. Listan kan göras längre än vad detta digitala fält tillåter. Kom och njut av vår stekta strömming, världsberömd från 12 år på Carlsson på Kajen. Jussi Björlings sonson Raymond Björling leder oss tillsammans med medlemmar från Refreshments, Blåblus, Roadwork och Shanes samt kvällens 2 gäster; Claes Jansson, vars presentation är överflödig och Stella Gustin som är nästa stora stjärna på jazzhimlen

Vi öppnar redan kl 17, 18 steker vi strömming och 19 börjar underhållningen.

Fredag 16/7. John Lindberg Trio Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter.

John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare ett antal album. I september, inför en entusiastisk, coronabegränsad publik på 50 (!) personer gav de järnet som om de skulle stått på Wembley. Nu, inför möjliga 500 personer, bävar man!!

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock’n’roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Under gymnasieåren bildade han John Lindberg Rockabilly Trio, som nu har Nathanael Marcusson på bas och Joakim Dunker på trummor, och strax därpå albumdebuterade bandet och gav sig ut på vägarna. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat.

Genom karriären har John Lindberg Trio breddat sitt femtiotalsinspirerade rockabilly-sound med influenser från bland andra Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles och The Fabulous Thunderbirds. Samtidigt tittar de ständigt framåt, med en stadig utveckling mot ett mer kontemporärt sound. Energiskt och med stora delar charm och nerv – det är i liveformat som John Lindberg Trio är i sitt esse.

Självsäkert, närvarande och genomsyrat av kreativitet och oräddhet, ett lika klassiskt som modernt rockband som inte lämnar någon oberörd.

Allsång på Riktigt!

Dans på Brännö Brygga, Kostervalsen, Rosa på Bal, Ta mig till havet. Listan kan göras längre än vad detta digitala fält tillåter. Kom och njut av vår stekta strömming, världsberömd från 12 år på Carlsson på Kajen. Jussi Björlings sonson Raymond Björling leder oss tillsammans med medlemmar från Refreshments, Blåblus, Roadwork och Shanes och en för kvällen utvald, hemlig gäst. Jag kan lova att gästen är värd hela entrén 😉

Rykten gör gällande att det är TV-kändisen Willy Björkman som är den hemlige gästen. Dessutom uppträder vår egen primadonna Hanna Sangemark.

Vi öppnar redan kl 17, 18 steker vi strömming och 19 börjar underhållningen.

Nya restriktioner

Med anledning av Regeringens nya restriktioner så uttalar sig Björn Carlsson om sommarens konserter på Officersmässen här:

https://sverigesradio.se/artikel/arrangoren-maxar-inte-publikantalet-far-ha-lite-respekt

Hela restaurangen abonnerad

På torsdag är hela restaurangen abonnerad vilket betyder att onsdagens lunch är den sista för säsongen innan vi öppnar åter 9 augusti. Vi kommer att fokusera på våra konserter, privatbokningar samt vår sommarrestaurang La Petite som håller öppet hela sommaren, tisdag-söndag. Hör av dig om du vill boka middag, minnesstund eller bröllop. 021-122333

Biljetter till sommarens konserter släppta!

Nu är biljetterna till sommarens konserter släppta. Nu fyller vi arenan och säljer ut 😉

Krunegård till Mässen!

En av Sveriges absolut hetaste artister Markus Krunegård kommer till Officersmässen 6 augusti. Biljetter släpps inom kort!

La Petite 2021