Dryckesprovningar

I samband med att kunskapen ökar så ökar också upplevelsen. Vi har en fantastisk vinkällare med mycket kompetenta leverantörer och kommer kontinuerligt att erbjuda ett antal dryckesprovningar. Dessutom har vi ett mycket nära samarbete med Hantverksbryggeriet som ligger endast 300 m från Mässen, snacka om närproducerat! Tillsammans gör vi kontinuerligt bryggerivisningar och provsmakningar. Kontakta oss direkt för aktuella provningar. Är ni 10 pers eller fler så kan ni i princip själva vilken tid som passar er.

Kommande provningar

2/6: Vin & BBQ

Rykande het provning! Det finns en anledning att man pratar om grillviner, och att man drunknar i grillbilagor med lämpliga vintips på våren och försommaren. Detta benar vi ut i denna försommarprovning med fantastiska grillviner och självklart även något litet grillat på tallriken för att illustrera detta med att matcha just grillad mat och vin. 

Köp din biljett här!

16/6: SVENSK SPRIT “från Akvavit till Whisky” med matchande smakbitar

Inför midsommar har vi här knåpat ihop en ursvensk provning med det bästa Sverige har att erbjuda vad gäller destillat. Det puttrar och ryker överallt i landet och många producenter levererar riktigt hög kvalitet på exempelvis gin och whisky. Ytterligare en dimension får provningen med hjälp av små smakbitar till varje dryck för att illustrera hur man kan matcha dessa. 

Köp din biljett här!

Praktisk info

Kvällarnas ciceron är en av Sveriges bästa och tillika vår alldeles egna sommelier: Eva Weckström, en av Sveriges mest uppskattade och anlitade provningsledare som tillsammans med kreatören, restauratören och kulturentreprenören Björn Carlsson bjuder till bords. 

Provningen startar kl 19:00 och pågår som längst till kl 21:30.

Efter provningarna finns det möjlighet att sitta kvar och njuta av ett glas vin och fortsätta samtala om upplevelsen. Det går även att komma redan kl 18:00 för en bit mat och ett glas passande vin.

Pris: 595:-/pers, förutom provningen 16/6: 695:-/pers.

Erbjudande: Gå på 6 provningar, betala för 5.

Det går utmärkt att köpa presentkort till våra provningar, årets julklapp?!

Bokning sker på mail: bjorn@vo.lluvy.se